Mintha elektromos Husqvarna Vitpilen volna – Yatri Project Zero

Ez az új elektromos motorkerékpár a középkategóriát kívánja erősíteni feltűnésével, amely a nepáli Yatri vállalat neve alatt jelenik meg.

The Yatri Project Zero Electric Motorcycle Is A Go

Eme vinnyogó villanycirkáló nagyon hasonló vázat és még hasonlóbb “tankot” használ, mint a Husqvarna Vitpilen. Kicsit olyan behatása van a a Project Zeronak (mostantól inkább P0), mintha Nepálban szegény Vitpilen eltévedt volna valami sötét sikátorba, ahol elkapták a villanyosok, majd nemváltoztató műtétet hajtottak volna végre rajta. Ezzel semmi gond nincs, jól áll neki, pusztán észrevétel.

LED fényszórókat, fordított villákat és hátul egy központi rugóstag biztosítja a rugózást. A P0 2021 április 23-ától lesz előrendelhető.

Yatri Motorcycles Launches Project Zero; And The Specs Are Impressive! -  Nepal Drives

Yatri egyszerű, ámbár hatékony dizájnfilizófiát, az “Elegance in Motion”-t követi, amely rohadt jól hangzik, bár nevezhetnék akárhogyan, ha a P0 egyszerűen nem nézne ki jól. Nem azt mondom, hogy ő az a csaj, akire ha ránézel, instant sátorállítás van, de zacskót sem kell a fejére húzni, hogy elviseljék a szemeid. Lítium-Nikkel-Mangán akkupakkot kap, amely 8 kWh energiát biztosít. Mire elég? Egy 230 km-es menetet képes bírni, már csak a pilótán múlik, hogy ő bírja e.

Egy 48 kW-s motor felel a felhőtlen élvezetekért, ami 64 lóerő és brutális, 649 Nm forgatónyomaték leadására képes. A 100 km/órás sebességre 5 másodperc alatt gyorsul fel, végsebessége viszont 140 km/órára korlátozott. Beépített navigációval, 4G kompatibilitással, kulcsnélküli indítással, 177 mm-es TFT kijelzővel érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s