A pletyka valósággá válni látszik: megjelenik a KTM 250 Adventure

Amióta a KTM 250 Adventure-t lencsevégre kapták India útjain, a pletykák megindultak, mik szerint a kis kalandmotor megindult a kontinens felé, tömegszámban.

KTM 250 Adventure Estimated Price, Launch Date 2020, Images, Specs, Mileage

A kiszivárogtatott kép pedig, amit a ZigWheels tett közzé a belépőkategóriás kalandmotorról, tovább erősíti a tényt: bizony jönni fog a gépezet! Csak sajnos nem hozzánk, hiszen, mint általában a 200, 250 köbcentis modellek, az indiai piacra készülnek, az ottani vevőkör sokkal inkább megigényli a köztes modelleket. Elvileg Indiában 2020 októberében debütál, Indonéziában már szelhetik vele páran az utakat.

KTM 250 Adventure Unveiled, India Arrival In December With 390 Adventure -  ZigWheels

A mini kalandmotort ugyanaz a blokk hajtja meg, ami a 250-es Duke-ot. A 248 köbcentis, egy hengeres masina 30 lóerőt és 25 Nm forgatónyomatékot ad le. A blokkot pedig a nagy tesó, a 390 Adventure váza tartja meg, s a fordított első villákat és hátsó lengéscsillapítókat is átemelték a nagyobb modellből. Az egyik különbség a két motor között az a világításban érhető tetten, mégpedig a 250 köbcentis erőforrással dolgozó modellt halogén, míg a 390-es vasat LED fényszórókkal ruházták fel. A mini Adventurenek TFT kijelzővel kellene érkeznie, ellenben a kis Herceggel, ami LCD kijelzővel jelent meg.

Ti szerintetek a 250 köbcentis gépeknek mekkora létjogosultsága van Magyarországon? Kiknek volna inkább indokolt nem a 390-es, sokkal inkább a 250-es vétele?  

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s