V-s hengerelrendezésű lesz a Bluroc 250

A Bullit Bluroc 250 a legnagyobb elérhető modellé válik a belga gyár palettáján, bár ez nem is kifejezetten meglepő, hiszen a vállalat leginkább 125 köbcentis motorokat gyárt a fiatalság számára.

Képtalálatok a következőre: Bullit Bluroc 250

A Bullit Hero 50-el kezdődött a 2020-as év, ezt követte a 250 köbcentis, léghűtéses masina, ami azért zavarja meg az állóvizet, mert nem mindennap jön velünk szembe ebben a kategóriában egy V-s elrendezésű gép. Az A2-es vasak kínálatában az elmúlt időszakban nem nagyon volt ilyen hengerelrendezésű vas.

Képtalálatok a következőre: Bullit Bluroc 250

A gépezet a kínai Lifan gyártósorán készül és sajnálatos módon a fiatal motoros nem gazdálkodhat sok lóerővel. Noha mindössze 250 köbcenti, ahhoz képest is kevés, csupán 16,7 lóerő leadására képes, ami javában az A2-es limit alatt van. Így a motor végsebessége, óra szerint 125 km/óra, ami szintén nem egy vad tempó egy ilyen kategóriás vastól. A motor össztömege 151 kg, az új motorkerékpár elérhető kétfajta színben, ezek a brit verseny zöld és a matt szürke. Ára kicsivel több, mint 1,3 millió forint, ami abból a szempontból egyáltalán nem horribilis ár, hogy alig gyengébb 125 köbcentis motorokat is ennyiért adnak, ha nem többért, viszont ha a másik oldalt nézzük, ami az, hogy ez már egyel nagyobb kategória mocija, s az alapján amit nyújt, sok lehet. Mindenesetre, a V-s elrendezés egy igazán kellemes és egyedi megjelenést ad a motornak, még be is fizetnék rá, ha mondjuk minimum 15 lóerővel erősebb volna 🙂 .

Forrás:
https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/bullit-bluroc-250/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s