A KTM és a CFMoto partnerségével 750-es kategória készül

Miközben a CFMoto Európába hozza a 300 NK, 650 NK, 650 GT, és 650 MT modelleket, Ázsiába a KTM 750-es motorgarmadáját fogja terjeszteni.

nqll2jko

A két cég 2017 óta tartó kapcsolatának hála a narancsliga lovasai keletre vágtatnak, hogy a CFMoto terjessze a jó cuccot, ami ez esetben nem a meth, mint a Breaking Badben, hanem új, 750 köbcentis erőforrással hajtott motorok egész kis garmadája.

A tervek szerint 2022-ben érkezik ez a lineup, szóval már nem is kell annyira sokat aludni addig. Milyen modellekre számíthatunk? Valószínűleg 750 Duke, 750 Adventure és 750 Supermoto fogja alkotni a Három Testőrt. A paripák pedig a CFMoto gyárában fognak legördülni a gyártósorról, Hangzhouban, Kína egyik városában.

KTM: KTM unveils 790 Duke with TFT gauge cluster in India at Rs 8.64 lakh -  The Economic Times

A bekategorizálás szerint a prémium 890-es és a szintén hamarosan érkező, a KTM-Bajaj együttműködésből születő 490-es szegmens közé érkezik. Ezekkel az afférokkal jelentősen erősödhet a KTM, illetve a kínai gyártókkal történő együttműködésből adódik, hogy olyan középsúlyú versenyzők kerülhetnek piacra, amelyek pacekul felszereltek és az árcédulától sem lesz szívritmus zavara a leendő vásárlónak.

Hozzászólás