Nem fog aszfaltot felgyűrni, de hát nem is arra van – Bajaj Pulsar NS125

Dunát lehet rekeszteni azzal a böszme sok cirkálóval, amit az ázsiai piac kitermel magából. ÉRdemes viszont olykor egy pillantást vetni keletre, mert egész pofás harcikecskéket lehet látni.

Az NS125, mint üvölt a nevéről, egy 125 (egészen pontosan 124) köbcentis erőforrással szerelt, léghűtéses, egyhengeres csikó, amivel tökéletesen el lehet lavírozni az indiai dugókban, na meg az akkora forgalomban, amibe olyan ember nem akar belekeveredni, aki nem akar rosszat magának. Vagy akinek nem fétise a szopás, közlekedési értelemben.

Bajaj Pulsar NS125 launched at Rs 93,690 (2021) — Underthehood

Az a 12 lóerő, amit leadni képes a “fenevad”, nem olyan kurva nagy erő, minek hála egy intenzívebb gázadásnál vállból szakad ki a karunk, viszont a célját tökéletesen betöltheti. Röviden, tömören: ingázók, kezdők, akik nem akarják a fél famíliát a motorral vinni, ahogyan azt láthatjuk Indiában, egészen jó játszópajtást találhatnak benne.

Bajaj Pulsar NS 125 Launched In Poland | MotorBeam

Ötsebességes váltót lehet rugdosni, az első villa nem állítható, a hátsó rugóstaggal már lehet variálni, előre került egy 240 mm-es tárcsafék, hátulra pedig csak egy szimpla dobfékkel dobták meg. Emellett a motor tömege nem olyan, hogy kategóriájában a bizonyos “vágódisznók” súlyába essen, pusztán 144 kg. Nagyon extravagáns színkombinációkban kapható az NS125, ezek a Beach Blue, Fiery Orange, Burnt Red, és a Pewter Gray. Na, magyarul ez annyit tesz, hogy kék, narancssárga, vörös és szürke. Kár túlcifrázni, így egy egyszerű, halandó férfiember is megjegyzi.

Bajaj Pulsar NS125 revealed - Autocar India

A lényegi kérdés, el kell-e adni a lelkünket ezért a jószágért? Röviden: nem. Picit hosszabban: per pillanatnyi árfolyamban durván 376.000 forintot kellene kicsengetni érte. Nyilván ráraknák a csúnyaságokat, de így önmagában annyira vonzó ár, hogy a végén a nagyobb motorok mellé még ajándékba adnak egy ilyen ázsiai seggcirkálót.

Bajaj Pulsar NS 125 BS6, Price, Mileage, Top Speed, Specs | RGB Bikes

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s