Ennél olcsóbb már nem lehetne elektromos motor!

Nyilván nem kell elvárni tőle világmegváltó dolgokat, de egészen korrekt, kompakt egészet alkot a FLY-3.

Az Alibaba kollekcióban helyet foglaló elektromos motorkerékpár egy finoman szólva is kurva baráti áron kínált csikó, ami megfelelő társ lehet a városi ingázások során. Mit tud egészen pontosan a Fly-3?

Jó pár modellben kapható, egészen a 3kW-s verziótól a 8kW-s modellig. Végsebessége 80 km/óra, ami még egy forgalmas város legforgalmasabb órájában is megállja a helyét, egy 2,5 kWh-s aksi biztosítja a 75 km-es hatótávot. Noha elég hamar elfogy a szufla és töltőre kell pattintani, egy ténylegesen városba szánt motorkerékpárnál ez korrekt hatótáv. Ráadásul a tömegével sincsen probléma, 95 kg-ot nyom, szóval nem egy mázsás állat.

Mi a helyzet az árral? Nos, mindössze 1082 dollárba kerül, a per pillanatnyi árfolyamban ez kicsivel több, mint 323.000 forint. Hozzá tenném, hogy érdemes vigyázni a Kínából rendelt termékekkel, legyen szó akár erről a motorról is, hiszen több, főleg Kínából rendelt terméknél nem azt kapta a vásárló, amit venni szeretett volna. Mindenesetre optimista vagyok és bízok benne, hogy van ilyen jó ajánlat , a tartósság része pedig a jövő zenéje…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s