Agresszív utcakölyök a CFMoto 300NK

Ő az a tag az utcában, aki kapucnit a fejére húzva várja, hogy kinek a zsebét vágja ki az értékért, de ha elbeszélgetsz vele, rájössz, hogy vajszívű.

BS6 CFMoto 300NK launched in India at Rs. 2.29 lakh | NewsBytes | MENAFN.COM

Mi rossz sülhet ki abból, ha a Kiska Design (akiknek a kezük benne van a KTM-ek formatervében is) és a CFMoto összedolgozik? Effektíve semmi rossz. Kapunk egy durván mutatós és baromi versenyképes beárazású motorkerékpárt, amire a fiatal motoregerek jobb esetben csak a nyálukat csorgatják. Rosszabb esetben meg eh… Rátok bízom.

A dizájn azonban csak egy dolog a prémium cuccok közül, az alkatrészeket sem a piacon vették “óccón”. Csakhogy egypár komolyabb márka említésre kerüljön, ahonnan a motor alkatrészei származnak: J.Juan, Continental, KYB, és Bosch.

2021 CFMoto 300NK

Persze, haladni kell a korral, megkapta az Euro5-ös és a BS6-os környezetvédelmi normák megkövetelt módosításokat. A vízhűtéses, DOCH-felszerelt, egyhengeres agresszor 292 köbcentis, emellett nem éppen az A2-es kategória csúcsa, mindössze 27 lóerő. Ennek ellenére egy virgonc ifjúnak jó opció lehet. Az agresszív külső egy szerény lelket takar, amivel nincsen semmi probléma.

Ami viszont érdekesebb, hogy ellenben a nagyobb modellekkel, a 300NK több prémium kiegészítőt kapott. Gondolok itt a színes TFT kijelzőre, ami hiányzik a 400NK-ról, de ide sorolható, hogy a kistesó fordított villái is, míg a 400NK és a 650NK csak alapvető, teleszkópos egységet kaptak. Há’ na, kisöcsire jutott prémium, bátyókra nem.

2021 CFMoto 300NK Price; 2021 CFMoto 300NK Launched In India At Rs 2.29  lakh | CFMoto 300NK motorcycle launched with new BS6 engine, price is as  much as BS4 version - News Unique
Kicsordult a nyálam, de visszaszívtam

A fiatalok pedig imádni fogják ezt a motort, ha másért netán nem, akkor az áráért, ugyanis az Európába is érkező 300NK mindössze nagyjából 3200 dollárt fog kóstálni, ami a mostani árfolyamban pusztán 986.000 forint. Még ha rájön erre egy Parlament méretű áfa, akkor sem gázos a lé, amit ki kell csengetni ezért az utcakölyökért.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s