Távol a praktikusság, mint ide a Hold!

Vagy még messzebb…

Igazából el sem kell mondani, miért lenne kurva kényelmetlen…

Ki nem találnátok, hogy mégis mi ez a koncepció, ami Mehmet Doruk Erdem elméjéből szökött el, hogy felborzolja minden olyan motoros idegszálait, akik szeretik a realitás stabil talaját.

Már az oldalon is foglalkoztunk jó pár elborult kreációval, amikről azt gondoltam, ennél durvább nem jöhet, itt már fixen tövig beállt a tervező. Pedig mindig van brutálisabb tervezet. Most per pillanat ez. Ennél keményebb már nem lesz. Ugye…? UGYE?

“The Phantom”. Találó név.

Kérem szépen, olvasók, ez biza egy BMW S 1000 RR alapjain nyugszik! Ja, hogy nem látjátok benne a motort, maximum a BMW logót? Na, sebaj, mert én sem! Legalábbis az alkotó ezt állítja. Mármint, hogy BMW az alap. Hát, egy scifi filmbe még elmenne, de első ránézésre lerí róla, hogy a “kurvára kényelmetlen” csak egy megközelítő fogalom volna, amivel nagyjából körüllehet írni, milyen is lenne ez a motor a valóságban.

Pedig én kifejezetten szeretem, ha valaki elrugaszkodik a földtől, de Doruk konkrétan legalább a Holdra ment fel, vagy talán még messzebb. Természetesen, mint grafika, úgy jól néz ki, bitang sok munka lehetett a megalkotásában. A srác azért nem kispályás. Illetve a grafikai tudás megmutatására is egy jó opció, de hogy fel nem ülnék rá a valóságban, az is fix! Nem mellesleg, az alkotónak több BMW koncepciója is van, szóval ha érdekelnek az ilyen kaliberű grafikák, azért érdemes rájuk vetni egy pillantást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s