A CFMoto kis agresszora Európába érkezik: íme a 300SR

A 300SR immáron célba vette az ázsiai piacot, azonban a kínai gyártó az Öreg Kontinensre is elakarta hozni kétkerekű vadmacskáit, a quadok mellé. Na jó, vadcicáit.

SR, szerelem, száguldás… Ja, bocs, rossz dal!

És ezzel pedig újabb versenyzővel bővül az A2-es kategóriában helyet foglaló sportmotorok repertoárja. A megjelenés áprilisra ütemezett, érkezésével pedig olyan motoroknak lehet vetélytársa, mint a Yamaha R3, vagy a KTM RC 390.

Az érdekesség azonban itt jön, hiszen a két motorra gondolván az embernek nem éppen egy 29 lovas ménes jutna eszébe. Na igen, a 300SR nem fog be 30 pacit sem, ami első körben kevésnek tűnik, a japánok 41, az osztrákok 44 lovas gépeihez képest, de nem csak erőben történik a versengés, és ez az, amit megragad a CFMoto.

A pontos európai árakat még nem lehet tudni, de az már jót sejtet, hogy a Fülöp Szigeteken például az R3 259.000 fülöp-szigeteki peso, amíg a 300SR csak 165.000. Ha ezt átváltjuk egy megsiratóan nagy áfa rárakása nélkül, akkor az R3 majd 1,6 millió forintba, míg az SR alig több, mint 1 millió forintba kerül. Na, hát nem szar.

A műszerfal az utolsó dolog, amit megnézek egy motoron, de ez elég baba.

A baromi pontosan 292,4 köbcentis, egyhengeres nem egy hízott disznó a maga 165 kg-os tömegével, bár azért valljuk be, 29 pacihoz lehet kissé pocakos. VISZONT, a bitang kedvező ár kurva jó esélyekkel indítja az európai piacon. Már csak az a kérdés, hogy fog reagálni érkezésére az európai piac.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s