Íme egy Lamborghini motorkerékpár koncepció, ami bestiálisan néz ki

Egyszer a Lamborghini elkészített egy motorkerékpárt, ami szép sem volt, drága is volt, szóval nem igazán talált közönségére. Egy kérdésem marad eme koncepció után: vajon erre nagyobb volna az igény?

Noha a valóságban egy meg nem alkotott motorkerékpárról van szó, papíron meglehetősen csinosan mutat, futurusztikus vonásokkal, mintha egyenesen egy scifi filmből száguldott volna ki.

Az alkotó, akinek művészneve Jasid Design, javarészt autókkal foglalkozik, s hasonlóan lehengerlő rajzok megvásárolhatóak az oldalán is. Most pedig elképzelte, milyen is volna, ha egy Lambo motorkerékpár születne újból. Hát, elég tökös lenne, az biztos!

A motor „alapja” a Ducati Diavel, amit egy nem is inkább modern, inkább távoli jövőbe mutató dizájnnal alkotott újra Jasid. A külső azonban… Na ott megmutatkozik a Lambo!

Az első fényszórók állása arra a stílusra hajaz, ami megtalálható valamennyi autójukon, A Lamborghini logó pedig, mint valami dísz, trónosul az első lámpa felett. Hátul a vörös csíkok pedig az Aventador hátsó lámpáira emlékeztetnek.

Ellentétben a Diavel felépítésével, a koncepció szögletes idomokkal felszerelt, vagy inkább megrajzolt. A koncepciót pedig Jasid megkoronázta a Lamborghini védjegyévé vált Reventon Silver, Aventador Yellow és California Orange színekkel. Személy szerint nekem az ezüstöt változat tetszik a legjobban. Na és nektek?

A rajongók Mangustának kezdték el hívni a motort annak ellenére, hogy De Tomaso szuperautója viseli ezt a nevet.

Természetesen a koncepciót nem kell olyan komolyan venni, hogy akkor most már a Lambo biztos előrukkol egy motorkerékpárral, ami így fog kinézni. Nem, nem fog. Viszont jó látni olyan alkotásokat, olyan rajzokat, amelyek színt visznek a mindennapi motordizájnba. Én személy szerint szívesen látnék ilyen vasparipát úton, bizonyára nem térnék magamhoz aznap!

A Lamborghini próbálkozásáról itt olvashattok:

https://motorbarat.com/2020/10/14/volt-egyszer-egy-lamborghini-motorkerekpar-motorosvilagi-tortenetek-4-resz/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s