Méltó lett a Vertigo Jaime Busto triálmotor replikája a világbajnokhoz

Jaime Busto győzelmét a 2020-as Triál Világbajnokságon a Vertigo nem mással ünnepelte, mint egy replikamotorral, amit a bajnok tiszteletére építettek. S hogy méltó legyen a tiszteletre, a Jaime Busto Replica egy világbajnoki szinthez mérhető triálmotor lett.

Nem lesz éppen nagy darabszámban elérhető ez a ritkaság, mindössze 75 példány lesz a piacon, melyek elérhetőek lesznek 250, 280 és 300 köbcentis kivitelben is.

A cég komoly hangot ad a Jaime Busto Replicának, mivel állítása szerint ez lesz a legerősebb, legreszponzívabb és legagilisabb Vertigo. Hogy erre ráerősítsenek, a kétütemű triálmotor tömege mindössze 68 kg. Már persze csak akkor, ha ezt lehet tömegnek nevezni. Azt a fontos tényezőt a Vertigo nem tisztázta, hogy ez száraz tömeg, vagy már teli tankkal ennyit nyom.

Kétfajta erőleadási mód közül lehet választani, mindkettő Bustohoz optimalizált. Egy kifejezetten versenyekre szánt fojtószelepház teszi lehetővé, hogy azonnal erőhöz jusson a pilóta. Sőt, még a villák és lengéscsillapítók is ugyanazokon a beállításokon vannak, amiket Busto használ. Itt viszont a Busto számára belerakott tulajdonságok sora még nem áll meg, hiszen a rozsdamentes kipufogó a világbajnok logójával van ellátva, ráadásul ő maga még alá is írta a motort!

Lessétek meg a képeket is!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s