Versenypálya orientált Gromot dob piacra a Honda

A Honda Grom 2021-re egy teljesen megújult dizájnt kap, amely Ázsián kívül Európába is eljut. Itt még azonban feljöhet szóba – akármilyen furán hangozhat is –, hogy lesz-e versenypálya-orientált modell? Nos, lesz, és ez alatt nem arra kell gondolni, hogy magánszemélyeknek szánják, akik ellátogatnak egy pályanapra. nagyban csinálják.

A versenyképességért a Honda Racing Corporation a felelős (HRC). A HRC Kit, amit a Gromra szánnak, Japánban kerülnek felszerelésre, beszerelésre, természetesen a HRC szervízeiben. Ez a csomag eltávolít minden fölösleges elemet, hogy minél inkább versenyképesebb legyen az aprótermetű motor. Továbbá kiegészül egy új faridommal, kipufogódobbal, és egy kis HRC-féle dizájncsomaggal, amiket a képen is láthattok.

Ha esetleg egy ilyen motort vásárolnál, az föltétlen tudni kell róla, hogy ezt közúton legálisan nem lehet használni, egyetlen hely, ahol meglehet kergetni, az a versenypálya.

A HRC Grom 2021 márciusában indul piac-és versenypálya hódító útjára Japánban. Egyelőre még nem tudni az áráról, sem arról, hogy mennyi darab lesz elérhető a piacon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s