A Harley-Davidson, amit fával öltöztettek, és milyen jól mutat!

Bevallom, weboldalam egyik kedvenc témája az épített motorok, hiszen rajongok az elborult alkotásokért, amelyek két keréken gurulnak, morognak. Szeretek olyan motorokról olvasni, ahol az alkotók igazán beleadták fantáziájuk minden erejét, hogy valami olyat alkothassanak, melynek láttán az elismerő tekintetek nem maradnak el.

At $15,000, Would You Pine For This Custom Harley-Davidson 'Woody'? | News  Break

Eme csodás motorok között a legtöbb használatra alkalmas, vannak olyanok viszont, amiket az ember nem szívesen venne elő utcára, egyszerűen csak beállítaná a garázsba, mint valami trófeát, leülne mellé, gyönyörködne benne, beindítaná, hogy meghallgassa hangját. Én jómagam, ha esetleg beruháznék a Woody Bike Custom Chopperre, na meg ha volna hova raknom, csak ilyen célból vásárolnám meg, annak ellenére, hogy rövidebb utakra találta ki a tervező. Sajnos mögöttes indíttatás, történet most nem fonódik a motor köré, arról nincsen információ, a tervező nem tette publikussá.

A motor nem ennyire van a földtől, mint ahogyan a képen látható, ugyanis egy levegőkompresszorral látta el az alkotó, amely megemeli 152-203 mm-re a földtől az egész gépezetet, melynek váza bambuszból készült. A mestermunka pedig egy 1500 köbcentis  Harley-Davidson erőforrást fog közre. Krómozás helyett kókuszfa színek tűnnek fel, és milyen jól mutat! Személy szerint sokkal jobban preferálom ezt a konstrukciót, mint a Newron EV-1, szintén faborítású elektromos motor dizájntervét. Itt olvashatsz róla bővebben:

https://motorbarat.com/2020/02/21/elorendelheto-a-tenyleg-nem-hetkoznapi-kulseju-steampunk-stilusu-newron-ev-1/

Ha pedig arról fantáziálsz, hogy megvásárolnád ezt a favázas choppert, akkor erre lehetőséged van, ugyanis az eladó 15.000 dollárt, mai árfolyamban 4,6 millió forintot kér érte.

Nektek hogy tetszik a vas – akarom mondani fa –, s hogy viszonyultok a magánemberek, vagy műhelyek által épített motorokhoz?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s