Ilyen lesz a 2021-es BMW G 310 R

A BMW G 310 GS már megmutatta korábban, hogy mire számíthatunk tőle, most azonban tesóján, a G 310 R-en volt a főszerep, így kiderült, mire is számíthatunk eme kategória frontjáról 2021-ben.

Október 2.-án fedte fel a BMW a legújabb mini GS-t, ami új színekben, anti-hopping kuplunggal (lényegében a kuplungcsúsztatáson alapszik), LED fényszórókkal, na meg a BS6 és Euró 5-ös környezetvédelmi szabályozásoknak megfelelően érkezik majd.

A fotók alapján az R-es modell kozmetikai jellegű változtatásokon esett át a következő évre, még szögletesebbek lettek a fényszórók, oldalidomok fedik a vázat. Azonban magában a motorban nem tettek meg semmifajta változtatást, egyedül olyan apróbb módosításokat végeztek el, amelyek szükségesek a környezetvédelmi normákhoz történő megfeleléshez. Mind ahogyan a GS, úgy az R is ugyanazt a változtatáson át nem esett, 313 köbcentis, 34 lovas blokkot használja, ehhez még csapódik 28 Nm. Sőt, még hízott is a jövő évre eme modell, hiszen 158 kg-ról 161 kg-ra hízott. Az R igazság szerint megkapta ugyanazokat a változtatásokat, mint a GS.

A legdrasztikusabb változás a – külföldi – árakban mutatkozik meg, ugyanis a legújabb G 310 R 3345 dollártól lesz elérhető ( 1 millió forintnál valamennyivel több), úgy a régi modell ára 4080 dollár, ami 1,2 millió forint. Persze, kis hazánkban ennél jelentősen drágábbak a motorok, de bízhatunk benne, hogyha idehaza is elérhető vas lesz az új kicsike BMW, akkor a hazai ár is máshogyan fog alakulni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s