Bővült nyitva tartással várja érdeklődőit a Ducati Múzeum

Aki szeret múzeumba járni, s szereti a motorokat, azoknak új lehetőség nyílik a horizonton, hiszen a Des Moines városban található Ducati Múzeum újból kinyitja kapuit, s mindemellett virtuális kapuit.

2020 október 5, mikortól újból látogatható a múzeum, azonban csak nagyon limitált számban. Július 4 óta is komoly szigorításokkal lehetett csak bejárni a múzeumban, nagyon kevés ideig lehetett bent tartózkodni, ráadásul csak hétvégén voltak nyitva.

Most azonban változik a helyzet, hiszen minden hétköznap, szerda kivételével, mikor ugyanis zárva vannak, reggel 9:15-től este 4-ig tartó nyitva tartással várják az érdeklődőket. Természetesen, a pandémia miatt a fizikai részvétet olyan szabályokhoz kötik, mint például a maszk viselete, a távolság megtartás, és a limitált látogatói szám, tehát semmi „szokatlan”, amit megszokhattunk az elmúlt hónapok során.

Aki pedig nem akar elmenni személyesen a múzeumba, mert esetleg nem tartja jó ötletnek a körülmények között, vagy szimplán az utazással volnának problémák – ami valljuk be, baromira érthető – az online formában is megtekintheti a Ducati Múzeumot. A szolgáltatás október 15-én startol el. A virtuális séta a Múzeum területén 45 percig tart, mindeközben folyamatosan tarthatod a kontaktot az idegenvezetővel a chatben. Négy alkalommal kerül megrendezésre, keddenként délután 5 órától, vasárnap reggel 9 órától. Ezek az angol nyelvű körbevezetések, az olasz nyelvű idegenvezetés pedig vasárnap és csütörtökön zajlik le, délután 5 órától.

Az élő rendezvény ára 17-20 euró környékén mozog a cikk írásának pillanatában, ami átváltva – persze, mostani árfolyam szerint – 6000-7000 forintot jelent. A virtuális sétáért pedig a 3500-4300 forintot kell fizetni a kedves látogatónak. Azok pedig, akik az online barangolás mellett döntenek, és vásárolnak Ducati Múzeum katalógust a hivatalos Borgo Panigale múzeum boltból, 3500 forintos kedvezményben részesülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s