Elektromos cruiser AM kategóriában – EMoS WYLD

Igazán olyan kategóriában elkészült elektromos motorkerékpárról beszélhetünk az EMoS WYLD képében, amelyben még nem nagyon alkottak, főleg nem ilyen jellegű motort. Az ausztrál vállalat ugyanis egy olyan elektromos cruiserrel rukkol elő, amelyhez bőven elég az AM kategória, s 14 éves kortól vezethető.

Picit úgy hat eme motor, mintha a készítők hallásból ismernék a cruisert, mint motorfajta, de még nem nagyon láttak volna egyet sem. Persze, a kulcsfontosságú, a fajtát jellemző elemek megfigyelhetőek, akárcsak a lábtartó jellegzetes helyzete, na meg a kormánypozíció. Elektromos motor révén a tanknak hűlt helye, így emiatt egy totál új dizájnt kapott, ami hát… Maradjunk annyiban, mindenki döntse el magának, hogy tetszik, de lelki szemeim előtt látom, mit fog majd kapni a komment szekcióban ez a kis masina.

A Drivespark kitért arra is, hogy direkt olyanoknak készítették a WYLD-et, akiknek nincsen motorjogosítványuk. Ugye, az AM kategória jár autóhoz is, így aki ezt az elektromos cruisert kívánná vezetni, az megtehetné. Moped révén nem is szántja fel sebességével az utakat, mindössze 50 km/órás végsebességre képes. 1,5 kW-os, 2 kW-os, és 3 kW-os változatban elérhetőek. Az aksikapacitás pedig 1,8 kWh.

A kis gép nem is egy nehézsúlyú versenyző, pusztán 82 kg, amit igazán könnyű arrébb pakolni. Az ára is igen barátságos, a jelenlegi árfolyammal számolva majdnem 940.000 forintba kerül. Persze, ennél sokkal erősebb és sokkal hosszabb hatótávú benzines motort vásárolhatunk, viszont akinek mindenáron egy elektromos motor kell, annak végül is egy opció. Bár, aki olyan szerencsés országban lakik, az már akkor választhatja a Hero Electric AE-47-et, ami még olcsóbb és gyorsabb. Erről a motorról ebben a cikkben olvashattok. Bár igaz, ehhez azért már kell licensz.

https://motorbarat.com/2020/02/11/elektromos-varosi-cirkalo-600-000-alatt-hero-electric-ae-47/

Nektek hogy tetszik az ausztrál cég elektromos motorja? Van itt olyan, aki – függetlenül a külsejétől – elvinné egy körre?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s