Traktorkereket hátulra!

Mit gondoltok, mi történik akkor, ha kombináltok igen jó teljesítményű mocikat, természetesen a sárfürdő nem maradhat ki, ja és fontos, hogy rendelkezésre áll még valamennyi traktoralkatrész is? Hát, valami, amihez külön beállítottság kell, hogy egyáltalán megszülethessen…

WOW" More Nitro Burning Dirt Draggers 2018 USA Edition - YouTube
Biztos úr, eskü gyári!

2015-ben már lehetett hallani a Dixie Dirt Draggers csapatról, akik kifejezetten szeretnek meghemperegni vasaikkal a sárban, természetesen számtalan eszement videó készült az agymenéseikről, és igen dicséretes számokat érnek el Youtube-on, ilyen például a 100 milliós megtekintés, illetve nem elhanyagolható az sem, hogy Facebookon 140.000 követőjük van. Ők 1970 óta léteznek, és nem csak a motorokkal dolgoznak, hanem például az ATV kamionjait és autóit is ők készítik fel az off road terepre, hasonlóan délies stílusban.

Dixie Dirt Draggers Dirt Drags - YouTube

A nemsokára soron következő videó pedig azt mutatja be, hogy mit is művel egy Harley, Suzuki, vagy akár Kawasaki blokk, ha mondjuk, hm… Mondjuk úgy, módosítva van a “környezetük” egy picit, és egy kicsikét – de valóban egy kicsikét – másfajta hátsókerék virít hátul. Emellett, már elég futólagosan is végig nézni a soron következő gépeken, azonnal látszik, hogy mind, egytől egyig nyitott kipufogóval rendelkezik, de talán a legkiemelkedőbb tulajdonsága ezeknek a vasaknak, hogy hangolása a bestiáknak a traktorkerékhez igazodik. Ámbár nem tudom, hogy a srácok vajon hogyan oldották meg, hogy a traktorkerék ne mondjon egyszerűen nemet és keljen önálló életre az egyik rajtolásnál, de a felvételek szerintem kellő bizonyítékot szolgáltatnak arra vonatkozólag, hogy jó munkát végeztek.

A videót itt tekinthetitek meg:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s