Aprilia gondol a fiatalságra: A2 kompatibilis verzióban is elérhető lesz az Aprilia RS660

Jó hírt hozott a fiatal motoregerek számára az Aprilia Instagram posztja, amelyben az olasz cég megerősíti, hogy az Aprilia RS660 elérhető lesz egy A2 kompatibilis verzióban.

Az A2-es jogosítványról röviden annyit kell tudni, hogy nem köbcentihez van kötve, hanem lóerőhöz és kW-hoz. Az A2 kompatibilis RS660 gyakorlatilag az A2 plafonja, ugyanis 47 lóerővel gazdálkodhat a fiatal, melyből akár ki is veheti a fojtást, miután megszerzi az A-s jogosítványát, így pedig teljesen elérhetővé válik az a 94 lóerő, amit a motor tud fojtás nélkül.

Képtalálatok a következőre: rs 660 2020

Azzal a húzással, hogy az olaszok a fiatalabb motoregerek számára is elérhetővé tesznek egy ilyen gépet, azonnal két kihívót is nyertek maguknak, ezek pedig a Honda CBR650R és a Kawasaki Ninja 650, amelyek bár eredetileg A korlátlannal vezethetőek, szintén lehetőség van az A2 követelményeinek megfelelő fojtás behelyezésére. Az említett két motor erős kihívóra talál az olaszok vasában, ami olyan jó plusz dolgokat tartalmaz, mint a kanyar ABS, a lefelé és felfelé is egyaránt használható gyorsváltó, háromfajta utcai mód, kétfajta pályamód és még lehetne sorolni.

Az RS660-t akció közben először májusban láthatjuk Mugelloban a versenypályán, azonban a kéthengeres masina felfog tűnni az ingyenes Aprilia Festival keretein belül, május 9.-én.

Forrás:
https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/aprilia-rs660/?fbclid=IwAR0BVp91Xaawnvb7VB7x_stkORpjfx8qgfysvsR4cFxY_ooJL3C9rvuuvjU

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s