Lépésekkel közelebb az új Duke390

Legelső alkalommal 2019 Áprilisában hallhattunk a 2020-as KTM Duke 390-ről. Ezekben az időkben ugyan még a motorkerékpár csak prototípusként létezett, azért kaptunk pár információmorzsát azzal kapcsolatban, hogy milyen újdonságokkal fog érkezni a modell. Hónapok teltek el az utolsó hír óta. Egészen mostanáig! Kicsit jobban szemügyre vehetjük az érkező vasat, mint eddig.

A 390-es Duke vázát újradolgozták és a lengőkarok még extravagánsabban mutatnak, mint ezelőtt. Emellett átalakításokon esett át a felfüggesztés is, amely – ahogyan már egy korábbi cikkben volt róla szó – testre szabhatóságot biztosít, akárcsak az Adventure 390. Bár a hasított ülés elég nyersnek tűnhet, azonban jobban kibélelték a nagyobb komfort elérése érdekében. A fém tank a képen látható szögből jobban látható, így megállapítható, hogy az új modell tankja nagyobbnak tűnik, mint a jelenlegi modellé. Illetve a hátsó sárvédő magába foglalja a lámpát.  

Head Light of 390 Duke
Elég pofás szemei vannak, nemde?
Speedometer of 390 Duke
Letisztultság jellemzi a kijelzőt, ami egyébként bőven kielégítő funkciókat nyújt.

Mit gondolsz, vajon mikor lehetsz az utak királya ezzel a motorral? Sajnos nem idén, ugyanis a még folyó fejlesztésekre való tekintettel elképzelhető, hogy csak az idei EICMA rendezvényen lesz leleplezve a streetfighter, tehát az indiai startolása 2021 környékére esedékes. Az meg megint más kérdés, hogy hozzánk mikor jut el.

Egyébként a KTM-nél már dolgoznak a 490 köbcentis kategórián is, így esedékes lesz a jövőben öt új motor. Ezek egyike lehet akár egy teljesen új Duke.

Galéria:

Forrás:
https://www.zigwheels.com/news-features/news/2020-ktm-390-duke-spotted-testing-again/36679/?fbclid=IwAR2d8oQfwyWum9bhoVHYh2bp8mZ2B-ZYgg46EFLDkrAfEWNN41xSs_aOLpg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s