Baba a láthatáron – A Baby Harley

Szó, mi szó, még jól is nézhet ki. Bár nem olyan, amilyen motor először eszünkbe jut az amerikai motorgyártó neve hallatán, azért meg kell hagyni, a rendelkezésre álló forrás alapján egy igen korrekt megjelenésű motor kerül porondra. A Harley-Davidson háza táján leépítés folyt, a cég kiadta a termelés egy részét Kínának. Ázsiai térhódításának ez igencsak kedvez, és a kisköbcentis motorkerékpárokkal is kíván teret hódítani. A „baby” Harley valószínűleg 338 köbcenti lesz, és a jó hír, hogy a modell készen áll a gyártásra.

Képtalálat a következőre: „Dubbed HD350 Project”

A Harley-Davidson és kínai partnere, a Qianjiang, megállapodtak a HD350 Projekt dizájnjában. A két cég rendezett is egy ceremóniát, mely angolul „Design Freeze Signing Ceremony”. Ez annyit tesz, hogy megállapodtak a formatervben, szóval mehet a menet. Tehát a kis Harley már a gyártósorok újdonsült vendége. A jövevény emellett – ha igazak a hírek – a Benelli 302S vázát fogja kölcsönözni.

Összességében igaz lehet, mivel Quianjiang ugyanaz a gyártó, ami a Benelli motorok összeszerelésével foglalatoskodik, szóval befigyelhet egy kis kikacsintás a márkára. Plusz, ha még bizonyítékokra éhezünk, elmondhatjuk, hogy a HD 350 338 köbcentis motorja ugyanaz, ami a Benellit is hajtja. Volt egy olyan bejelentés is, miszerint a 302S-t feltolják 350S-re. Véletlen volna? Megeshet, de bizakodni lehet. Nem holnapra jelenik meg a masina, a helyi piacon történő indulása 2020 vége felé saccolható, az indiai megjelenés 2021-re várható.

    A dolog keserű oldala azonban az, hogy a jelenlegi álláspont szerint csak Ázsiában lesz elérhető a Földön, sehol máshol. Akik érdeklődnek a cég motorjai iránt, azok most szomorkodhatnak, de még sok papír tűnik tova a döntéshozók asztaláról, szóval várjunk türelemmel „és soha ne hagyjon el benneteket a remény.”

Forrás:
https://www.rideapart.com/articles/387540/harley-davidson-small-displacement-china-production/?fbclid=IwAR0N-jva1BgYitB261KdrWM_IXeqddCEV1-wl6jd8bnilD3OoZDgEkbxasc

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s